Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg szeret engem? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeret engem? Vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

19 vagyok és a legjobb barátnőmnek a pasija nyomulni kezdett.

Tegnap 4 körül felhívott hogy menjek át hozzá és segítsek neki mert középfokú nyelvvizsgára készül spanyolból. Átmentem segíteni mert bírom a srácot mindig nagyon kedves. Amikor bementünk a nappaliba ahol tanulni akart de egy könyv sem volt ott. Megkérdeztem hogy most szivat-e erre elővett egy üveg bort és leült a kanapéra és az üvegasztalon lévő poharakba öntötte a bort és az egyiket felém nyújtotta és azt mondta hogy szeretne jobbat megismerni. Nem bántam nagyon ezért leültem és elkezdtünk beszélgetni. Nem nagyon bírom a piát ezért a harmadik pohárral be is fejeztem az ivást. De utána addig unszolt hogy lecsúszott a negyedik is. Nagy volt a szerencsém hogy elfogyott mert már egy kicsit a fejembe szállt. De neki is elég volt a jókedvéhez négy-öt pohárral. Utána elkezdett nevetni és amikor megkérdeztem min nevet megcsókolt. Tudtam hogy mit akar ezért pofon vágtam és hazaindultam. Az ajtónál ért utol és bocsánatot akart kérni de kapott még egy pofont. Elkezdtem neki mondani hogy a csaj az én legjobb barátnőm és nem akarom tönkretenni az életét. Becsaptam az ajtót és hazamentem.

Ma reggel kb hat óra körül feljött hozzám és hozott egy csokor virágot. Láttam rajta hogy megbánta amit tett. De ez után átfogta a csípőmet és magához húzott. Elsőre azt hittem csak meg akar ölelni ezért hagytam magamat. Aztán viszont elkezdte csókolgatni a nyakamat és szépen lassan a szám felé vándorolt a szája. Nagyon jó volt de a barátnőm miatt eltoltam magamtól. Erre ő azt mondta hogy amióta ismer engem a barátnő szinte semmi és hasonló dolgokat. Aztán közölte hogy tegnap miután elmentem felhívta a barátnőmet és TELEFONON szakított vele. Adtam neki még egy pofont és adtam volna a következőt ha el nem kapja a kezemet. Aztán felkapott és a hálószobámba vitt ledobott az ágyra és rám mászott. Nem volt erőszakos sőt nagyon gyengéden levetkőztetett. Utána két óra hosszáig szeretkeztünk (nem mindig intenzíven hanem csókolózás simogatás puszilgatás stb.). Utána együtt le zuhanyoztunk. Aztán megcsókolt és elment. Azt mondta majd felhív.

Felhívtam a barátnőmet és megkérdeztem hogy van. Azt mondta remekül és kapott egy szép csokor rózsát a barátjától. Totál ledöbbentem. Akkor most ez a pasi engem szeret vagy a barátnőmet? Felhívtam de nem vette fel a telefont.

Szerintetek min csináljak?

Mondjam el a barátnőmnek hogy a fiúja le akart velem feküdni?

Segítsetek lényszi.....

2016. júl. 29. 11:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
Valóban nem te kezdtél ki vele, viszont hagytad. Nem vagy egy erős jellem. A barátnőd pasijával jöttél össze, azután, hogy ő telefonon kidobta a csajt. Téged se sokat kellett győzködni...
2016. júl. 31. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:

10-es, igen, kikezdett veled, de HAGYTAD!

Könnyű valakit táncba vinni ha kedve van hozzá!

2016. aug. 1. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!