Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok "sátánista" sráccal?
Nem arra kell ez alatt gondolni,hogy pentagrammba ülve istenítem a sátánt,meg mindent feláldozok,csak szimplán a LaVey féle,ami annyit tesz,hogy mindenki magáért felel,nem létezik semmiféle felsőbb hatalom,és a rossz emberek saját magukat ”pusztítják” el. Amúgy személyiségre:félénk,csöndes de szókimondó,kicsit naív,ha arról van szó akkor minden erejét bele tudja adni(pl munka,stb..),de lusta,néha nagyon fárasztó,de nem szeret senkivel sem rosszba lenni,és nem akar megbántani senkit,viszont sokszor ideges apróságok miatt,és néha borzasztó felületes :,D
(A kérdés csak belső tulajdonságokat veszi figyelembe!)
18/F
A tulajdonságaidat felsorolva nem lehetsz rossz arc.
A... a nézeteiddel kapcsolatosan. Én nem látom át,hogy hogyan vagy sátánista,ha kizárod a felsőbbrendű hatalom létezését. Ez üti Istent és Sátán-t is ,nem? .. vagy inkább beizzítom a google-t és utánanézek a LaVey féle teóriának -amennyiben az- ,mielőtt csőröm nyitnám.
Nem mondom meg / ezt se.
Mivel eléggé vallásos vagyok , ezért nem jönnék össze ilyen fiúval. Egyébként a belső rendben van. :)
15/l
Akkor inkább úgy kellett volna fogalmaznod, hogy ateista :D Hát, én azt mondom ,hogy mindenkinek szíve joga abban hinnie -vagy nem hinne :D - ,amiben szeretne...vagy nem szeretne.
Ez nem szabhat gátat ,amennyiben nem egy erősen vallásos embergyermekkel kerülsz szembe. :T
2-es voltam.
Belsőleg rendben vagy.
Azonban én nem vagyok ateista és hosszútávon lehet, hogy zavarna. Sorry
Most mintha engem írtál volna le.
Pacsi! 17/F
Bocsi az offért!
én katolikus vagyok, de mit érdekel a másik vallása? :D az ő dolga.
16/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!