Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza ennek a lánynak az osztálytársa? Mit csináljak, hogy fel tudjam venni a csajjal a kapcsolatot? :D
Sziasztok, ez a régebbi kérdésem kapcsolódik a témához:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem_..
Nem muszáj elolvasnotok, csak azok kedvéért tettem be, akiket érdekel. 16/F vagyok. Összefoglalom: Április 22-én egy nyelvi versenyen megismerkedtem egy lánnyal, akibe első látásra beleszerettem. Nagyon kedves volt, végig a szemembe nézett és mosolygott, 10 percet biztos beszéltem vele. :D Csak mivel még sosem ismerkedtem, túl kevés adatot tudtam meg, az iskoláját, a szakmáját, mit szeret és mit nem. Otthon jöttem rá, hogy ez is elég, és barátom segítségével sok munka után végre megtaláltuk a facebook-profilját, csak nem tudtam neki írni, pusztán ismerősnek jelölni, azt meg nem fogadta el. Ugyebár ő nem tudja, hogy én ki vagyok, mert képem sincs fent, semmi, de nem tudtam neki írni. Eszembe jutott, hogy írok egy osztálytársának, megkérem, szóljon neki, hogy jelöljön vissza. De ekkor már bejelölni se lehetett. Tehát ott van, hogy írj neki üzenetet, de akkor meg kiírja, hogy "Ő jelenleg nem kapja meg az üzeneteidet." Facebook-nak is jelentettem. Na szóval írtam egy osztálytársának, egy csajnak, hogy legyen szíves szóljon neki, kedves volt, szólt neki. Aztán azt mondja: "Nekem se nagyon reagált rá semmit. :|" Aztán: "Megkérdezhetem, hogy milyen dologról lenne szó? :D" Elmondtam neki, hogy hol ismerkedtünk meg, meg hogy nem tudok neki jelezni és találkozni szeretnék vele. Erre már nem válaszolt, de hát gondoltam, nem is lehet erre mit írni. Aztán majdnem egy hónap múlva megkérdeztem, hogy mi a helyzet, de nem válaszol. Ott van, hogy "Látta: július 15." Miért nem válaszol? Írjak egy másik osztálytársnak? Mi a tippetek? :D Kezdődött úgy, hogy a lánynak nem tudok üzenni, most már az osztálytársa se ír vissza, mintha halottakkal leveleznék. :D Amúgy tényleg igaz, hogy olyan profilképet állítanak be magukról, hogy alig lehet rájuk ismerni. Amikor megtaláltuk a csajt, csak miután az összes képét átnéztem, jöttem rá a mosolyából, hogy valószínűleg ő az. :D Amint felvenném vele a kapcsolatot, már hívnám is randizni. :D
Ááááá megfájdult a fejem amikor a linkre rá kattintotam :DDDDD
Szerintem azért, mert nincsen profilképed :D miért nem beszélsz vele szeméjesen? :D
17F
Személyesen nem tudok vele beszélni, csak a versenyen találkoztunk. Csak osztálytárson keresztül tudok neki üzenni. Azért írtam az osztálytársnak majdnem egy hónap múlva, mert gondoltam, nincs fejlemény, hogy nem válaszol. Aztán gondoltam, rákérdezek.
Frász tudja, mi van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!