Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy 15eves fiú vagyok és még sosem volt barátnőm? A többit lent olvasd
15 éves fiú vagyok nem mondom azt hogy én lennék a legszebb srác de azért még nem nagyon mondták rám hogy csunya lennék
az lenne a kérdésem hogy az normális hogy még sosem volt barátnőm az igazság az hogy félénk vagyok de ha közel kerülök egy lányhozés el kezdek vele beszélni onnantól ez el mulik de mikor rá kéne térni arrra hogy fel tudjam szedni akkor megint le blokkolok facebook chten viszont sokkal könnyebben térek rá erre ott viszont mindig elutasitanak nem vagyok visszahúzódó az osztályomban közkedvelt vagyok de mégse egy sztár középsuliban van egy lány és szeptemberben fel akarom csípni ezért kérdem hogy még most fel tudjak készülni
nem vagyok ápolatlan oda figyelek a beszédemre nem vagyok ecsetfejű 40 kilós barom bár roma vagyok ennek ellenére fehér bőrű és értelmiségi jó tanuló vagyok mellete kocka is de ezt nem mutatom ki magamon öltözködni is normálsan öltözködöm inkább ilyen vissza fogottan de divatosan a lányokat mégsem érdeklem jó nem azt mondom hogy a nőknek kéne fel szedniük engem de legalább is még egy kisebb jeleet sem lehetett le venni rólúk hogy érdeklem öket mit tegyek hogy jobban teljesittsek ha kell belinkelem a facebook profilom hogy meg tekintsétek a képeimet és az alapján is tudjatok mérlegelni
köszi a válaszokat előre is trolllok kiméljenek
Én meg 20 vagyok és nekem sem volt még barátnőm, ehhez mit szólsz? :D
20F
Persze, hogy normális! Annyira fiatal vagy még.
Ráérsz még bőven.
Ne érdekeljen már mások véleménye!!!:)
Én 17 leszek lassan és még nem volt barátom. Nos, vajon miért? Mert nem érdekel, hogy más esetleg azt mondaná, hogy már idős vagyok. És ha igaz? Majd ha tényleg kell barát, úgyis lesz...ha meg nem, úgy kell nekem:D
16/L
Nekem sem volt még barátom, na és? Te meg ne akard az ő példájukat követni, mert csak őket minősíti.. Csak azért ne legyen barátnőd mert körülötted kb mindenkinek van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!