Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira béna vagyok amikor az a lány is a közelemben van, aki tetszik. Így oda merjek menni hozzá? 15/f
De aranyos :D
Próbáld meg azt, hogy mikor következőleg találkoztok, gondold azt, hogy ő az egyik jó haverod. Ne nagyon nézz a szemébe, mert abból általában még nagyobb hülyeségek születnek. Magadban gondolj nyugodt dolgokra, és menni fog :D
Amúgy tudom milyen érzés, és ez természetes dolog amúgy. És amúgy lány szemmel nézve, szerintem az nagy pozitív ha mosolyog rajta. Mert már gondolom rájött az egészre, és aranyosnak tart téged, hogy így viselkedsz a közelében.
Sok sikert:)
15/L
15/L
Uristen.. De cukii vagy
Ha mosolyog biztos leesett mar neki h mi ujsag van veled.. Nekem pl baromira bejon ha egy srac ennyire ideges a kozelembe.. Onbizalmat ad hogy olyan fontos " vagyok" szamara hogy ilyen ideges De sztem a legtobb csaj ertekeli ha nem. "szia cicazva" a mellet stirolve probalsz bevagodni nala Kerdezd meg h jarnatok e.
Ui. Remelem nekem egyszer egy ilyen baratom lesz 😊
Nagyon felnevettem a sztoridon, de nyugodj meg én is kb ez vagyok, csak én lányban. xD
Volt, hogy a srác előtt mentem neki az étterem teraszán az asztalnak meg hasonlók. xD
Nyugodtan menj oda, kiröhögni nem hiszem, h ki fog.
Próbálj meg a közelében lenyugodni, gondolj másra és légy magabiztos, férfi vagy! :D
Hajrá!
"Nyilvánvalóan tudja, hogy bejössz neki"
Nyilvánvalóan tudja, hogy bejön neked**** áhh... Fogalmazás 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!