Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem. El, hogy a barátom is repdessen amikor beszélünk?
Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy nem látom rajta ha egy napug nem beszélünk, hogy hű de hiányoztam neki. Ugy beszél mint egy haverjával. Ha neten beszélünk akkor is sok csókot küldök neki, ő meg egyet. Én írok neki hosszú esti elköszönést, ő meg pár szavasat. Szeretném hogy ugyanugy viszonozzon dolgokat, ahogy én csinálom. De ezt mind azért mert ugy érzi, nem pedig mert mondtam neki.
Mit tegyek, változtassak?
2016. júl. 18. 22:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs baj. Nem vagytok egyformák. Ennyi.
Nem kell repdesnie ahhoz,hogy szeressen.
3/5 anonim válasza:
Mikor nekem volt barátnőm én se voltam az a fajta aki ezer csókot küld az interneten és félórás elköszönéseket ír. :D Mindenki máshogy fejezi ki magát és ezzel nincs semmi baj. Arra meg nem kényszerítheted rá úgyse, hogy máshogy viselkedjen mint ahogy az a személyiségéből fakad.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem is akarom kényszeríteni, kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt. Eleinte nem voltam én sem ilyen, furcsállottam is, hogy te jo ég miket, meg mennyit ir, hogy milyen nyálas...de aztán én is használom ezeket a dolgokat. Viszont ő meg már nem. Ez nekem a fura :(
2016. júl. 19. 16:48
5/5 anonim válasza:
Pasik általában kevesebb szívecskét küldenek, mert kevés szívecskét küldeni, az olyan macsó :-)
Úgy is hasonlóbbá válhatnátok, ha te is csak egy szívecskét küldenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!