Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy felfigyeljen rám? 16/L
Van egy srác az osztályomban, aki eddig annyira nem érdekelt, mert rögtön taszítani kezdett az, hogy egy tapló. Viszont azt vettem észre, hogy amikor beszélünk, teljesen normálisan viselkedik velem.
Teljesen ellentétek vagyunk egyébként. Ő inkább a menőbb kategóriában van, mindig van társasága, míg én visszahúzódó vagyok és nincs akkora barátiköröm, mint neki.
Nem érzékeltem, hogy bármi érzése lenne irántam, én viszont csak pár hónapja jöttem rá, hogy szerelmes vagyok belé. Nem merem neki elmondani, főleg nem neten keresztül, de másképp most nem tudunk kommunikálni a szünet miatt. Félek, hogy nem fogom érdekelni és kiröhög. Ráadásul azok a barátai akivel mindig lóg, sokszor beszólogatnak nekem és az a srác is elneveti magát rajta, miközben ha néha-néha tudtam vele beszélni, akkor normális volt, mint említettem.
Szerintek el merjem neki mondani, hogy mit érzek?
SZia!
Ez jó dolog, hogy szerelmes vagy!
Viszont pár tanács.
Ne kezdj barátkozni vele mert akkor csak barátként fog tekinteni rád.És a friendzone-ból nagyon ritkán van csak kilépés.Legyél magabiztos, sokat mosolyogj rá próbálj meg sokat beszélgetni vele,légy optimista.
Ha már egy ideje beszélgettek meg ilyenek akkor el is hivhatod a moziba egy filmre amit mind a ketten meg akartok nézni.
Amit imádnak a fiúk: Ha tudnak segíteni
Ha például nehezek a könyveid vagy a táskád nyugodtan kérd meg rá, hogy vigye neked.Imádják, ha játszhatják a ,,hős"-t.
HA beírod youtube-ba ezt: What guys find a girl actractive or cute láthatod mi tetszik egy fiúnak egy lányban/lányon
Sok sikert és bátran!
Szurkolok, hogy összejöjjön!
:)
Nagyon ismerős szituáció :) Én is így voltam azt hittem teljesen közömbös vagyok neki és így inkább hagytam és magamba fojtottam az érzéseimet de egyre jobban bele szerettem és már elmondhatatlanul fájt hogy ő nem így érez aztán egyszer csak történt valami amit most is alig tudok felfogni egy nap véletlen szerűen össze futottunk és elkezdtünk beszélgetni és még soha nem beszéltünk így és kiderült ő is régóta kedvel csak félt hogy én másképp viszonyulok hozzá aztán megcsókolt azt hittem csak álmodom és azóta megváltozott minden közös programokat csináltunk és mindennap együtt voltunk és össze jöttünk :") Nem tudom mennyire érdekes az én történetem de ezzel azt akartam mondani hogy nem tudhatod mit érez a másik fél és merj kockáztatni mert ha nem teszed meg lehet életed szerelmét veszited el aztan katogni kezdesz azon hogy mi lett volna ha... de ha megteszed akkor vagy ő is így érez és boldogan éltek vagy barátok maradtok de legalább nem élsz bizonytalanságban . Szóval én azt mondom MOND EL NEKI! Sok sikert :)
16/L
" Ő inkább a menőbb kategóriában van, "
Most már értem,miért tetszik! Te is ezek közé a lányok közé tartozol....
Mindegy, totál ellentéte vagy, ennek semmi értelme nem lenne. Az ilyen "nagymenők" havonta váltogatják a lányokat, ha te is egy akarsz lenni a sok közül, akkor játszhatod tovább a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!