Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu osztálytársam. Mit tegyek?
Nagyon tetszik, és már tetszett egyszer egy éven keresztül aztan most ujra nagyon tetszik. Állandóan rá gondolok.
Elég perverz fiu. Sokszor ölelt mar meg de elloktem magamtól és egyszer vissza öleltem. Meg a seggemet is fogta már meg párszor (persze mem engedtem meg neki)
Csak viccből szokott ölelgetni meg mondta már h szeretlek de nem gondolta komolyan. Eddig rengeteg barátnője volt. Nagyon sok lánnyal beszélget nap mint nap.
De annyira tetszik...mindig előttem van az arca meg stb...
Olyan jófej általában, bár szoktunk veszekedni de csak oltogatjuk egymást. Egyszer puszit is adott az arcomra (felelsz vagy mersz) ...
Nem hiszem hogy be jövök neki:(
De kérlek segítsetek!!! Nagyon fontos számomra!!! Pls! Előre is köszönöm a válaszokat
Nah ez megint egy erdekes tema.... Kezdjuk boncoloni ag ugyet!
1 : Egy evig tetszett aztan megsem? Ha szerelmes vagy vkibe akk h-h nem tetszik egy ev utan? wtf?????
2: Sok lannyal beszelget nap mint nap...Sok csaja volt.... ( En is ilyen pasinak tudhatom magam...) Oszinten... Ilyennel soha ne kezdj ki.... Annyi de annyi csaj volt belem szerelmes... De nem is igazabol csak mert felkapott voltam es ok is azt akarjak hogy az o kezuket fogjam higy be keruljenek a menok taboraba.... Nem erzel te irante semmit.... csupan birtokolni akarod a meno csvot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!