Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csókhoz kérnék segítséget?
Figyelt kérdés
Van 2 fiú,mind a 2 szerelmes belém,és én is beléjük,csak az egyik fiút sokkal jobban szeretem a másiknál...
Az a fiú,akit jobban szeretek,a múltkor megakart csókolni,de eltoltam magamtól,akkor még nem álltam készen rá...
Mostmár készen állok rá szerintem...
Mit csináljak?Csak úgy menjek odahozzá,és csókoljam meg?
2016. júl. 13. 09:21
1/10 anonim válasza:
Vagy majd ha ő próbálkozik akkor. De ezt úgyis adni fogja az alkalom.
2/10 anonim válasza:
Mondjuk korod...? És mondjuk miért vagy egyszerre kettőbe szerelmes...? És szerinted ők mit csiálnak, ha megtudják, hogy mindkettőbe szerelmes vagy...?
3/10 A kérdező kommentje:
#2/3
Mivel mind a 2 elkezdett velem flörtölni,ezért mind a 2 megtetszett,és mind a 2 szerelmes belém,csak az egyikőjüket jobban szeretem,és tudják,hogy mind a 2jük tetszik nekem...
2016. júl. 13. 09:43
4/10 anonim válasza:
Akkor nem szereted mind a ket fiut. Max az egyiket,a masik meg nagyon tetszik. Szerintem nem lehetsz egyszerre ket emberbe szerelmes.. Legalabb is en ezt nem tudom elkepzelni. Amugy,legyel vele minel tobbet,adj neki alkalmat a csokra. Legyetek kettesben,es ha meg mindig akarja,akkor ugyis lepni fog. Vagy mondjuk utalj ra,hogy jo lenne,de csak diszkreten,ha lehet.
5/10 anonim válasza:
Akkor legegyszerübb ha hármas csokpartit rendeztek. Te készen állsz rá. Nem?
6/10 anonim válasza:
Legközelebb búcsúzáskor öleld meg :-)
7/10 anonim válasza:
Milyen viccesek ezek a fiatalok :)
8/10 anonim válasza:
Búcsúzáskor a haverok is megölelik egymást.
9/10 anonim válasza:
Hogyne!
De ha már öleled, akár közelebb is lehet hajolni. És mosolyogni :-)
10/10 anonim válasza:
Ömm... Hány éves vagy? Mert eléggé furcsa, hogy két fiú tetszik egyszerre. Szerintem gondolkozz hogy melyiket szereted jobban és azt válaszd. És ha úgy adóda természetesen, csókold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!