Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire küzdötök egy srácért? És hogyan?
Hát, attól függ, mi számít küzdelemnek. Hogy fenn akarod-e tartani a kapcsolat lehetőségét ( mármint, hogy ne legyen unalmas és megunjon), vagy hogy más lányokat is érdekli, és te szeretnéd úgymond megszerezni.
Ha az első, akkor érdeklődőbb lesz, nem érdekel a sztereotípia és keresem a társaságát, ráírok, kérdezek, esetleg utalok arra, hogy szívesen találkoznék, vagy ha már személyesen ismerjük egymást, akkor meg további programokra utalok.
Ha több lány is "hajt rá" akkor meg próbálok minél érdekesebbnek tűnni. Nyilván megfigyelem, mi az ami érdekli, és engem is, és abból próbálok meríteni. Kamuzni nem érdemes ugyebár.
Ha pedig már alakul a dolog, de másfelé kacsingat, hát akkor a reális oldalamat próbálom neki megmutatni, amiből tudja, hogy velem jól jár... megértés, törődés, empátia, meg hogy úgy benne vagyok a dolgokban, de nem tartom láncon, elmehet bulizni a haverjaival, megbízom benne, ilyenek :)
Remélem tudtam segíteni:)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!