Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal írjak rá?
Van egy lány akibe szerelmes vagyok volt osztalytársam (én is lány vagyok) és meg írtam neki instagramon hogy szeretem. De ő ki nevetett és letiltott, de facebookon rá akarok írni és nem tudom hogy milyen indokkal írjak rá. Tipp?
Már kezdek bele őrülni abba hogy nem látom és nem beszélünk de szerencsére egy suliba fogunk menni.
Hát zaklatni ne zaklasd semmiképp.
Annyival ráírhatsz, hogy szeretnéd megbeszélni az instás dolgot, nem akarsz tolakodó lenni, csak szerettél volna tiszta lapokkal játszani. Reméled, hogy ez nem rontja meg az eddig kialakult barátságot köztetek (feltételezem jól ismeritek egymást?!) És szeretnéd ha diszkréten kezelné a dolgot. Max esetleg megkérdezheted mért reagálta ennyi radikálisan a szitut, hogy rögtön le is tiltott stb.
De tényleg, ha nemet mond, fogadd el. Nem túl szép dolog zaklatni a másikat, mindegy heteró, vagy homo jellegű a kapcsolat.
Most már mindehonnén letiltott
Azt se tudom mi van vele :(&
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!