Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen indokkal írjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal írjak rá?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vagyok volt osztalytársam (én is lány vagyok) és meg írtam neki instagramon hogy szeretem. De ő ki nevetett és letiltott, de facebookon rá akarok írni és nem tudom hogy milyen indokkal írjak rá. Tipp?

Már kezdek bele őrülni abba hogy nem látom és nem beszélünk de szerencsére egy suliba fogunk menni.

2016. júl. 9. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Hát zaklatni ne zaklasd semmiképp.

Annyival ráírhatsz, hogy szeretnéd megbeszélni az instás dolgot, nem akarsz tolakodó lenni, csak szerettél volna tiszta lapokkal játszani. Reméled, hogy ez nem rontja meg az eddig kialakult barátságot köztetek (feltételezem jól ismeritek egymást?!) És szeretnéd ha diszkréten kezelné a dolgot. Max esetleg megkérdezheted mért reagálta ennyi radikálisan a szitut, hogy rögtön le is tiltott stb.

De tényleg, ha nemet mond, fogadd el. Nem túl szép dolog zaklatni a másikat, mindegy heteró, vagy homo jellegű a kapcsolat.

2016. júl. 10. 10:52
 12/21 anonim válasza:
Nagyon sajnállak, ez egy szörnyű helyzet, abszolút át tudom érezni, mert én is átéltem anno, most meg egy még ennél is rosszabb és bonyolultabb helyzetben vagyok... :( Egyébként annyit tudok tanácsolni neked, hogy adj időt magadnak, előbb-utóbb úgyis elfelejted, vagy jön majd valaki más, aki segít elfelejteni... :)
2016. júl. 12. 19:52
 13/21 A kérdező kommentje:

Most már mindehonnén letiltott

Azt se tudom mi van vele :(&

2016. júl. 15. 12:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi volt?:/
2016. júl. 15. 13:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Csak lajkoltam az eggyik képét azt le tiltott
2016. júl. 15. 13:48
 16/21 anonim válasza:
Ugyanezt ateltem kozepsuli elott, mondjuk mi nem egy suliba mentünk onnan de mindennap egy vonattal mentünk és kb 2 ev utan irt ram, hogy ne haragudjak amiért így reagált akkor … Csak azt tudom tanácsolni, hogy semmiképp ne írj / hívd / keresd feltűnően, ne érdeklődj másoknál es mondjuk itt a nyár -tudom hogy nagyon nehéz - de ne tudjatok egymásról, aztan ha ugyis egy suliba mentek elobb utobb meg kell hogy beszéljétek :) Kitartás! 18/L/L
2016. júl. 19. 00:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. júl. 19. 08:37
 18/21 anonim válasza:
En is ugyanígy vagyok ezzel :/
2016. aug. 21. 18:59
 19/21 A kérdező kommentje:
összejöttünk
2016. okt. 9. 09:29
 20/21 anonim ***** válasza:
kamu
2016. okt. 9. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!