Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenet?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki nagyon tetszik és ezt ő is tudja. Ma elhívtam hogyha vám kedve és ideje eljönne-e velem fagyizni vagy valahova. De miután írtam neki elolvasta és órák óta arra várok hogy válaszoljon de nem teszi. Nem érdeklem? Valamit tudok vele kezdeni vagy hagyjam? Az a baj hogy évek óta bele vagyok esve és nem tudom más lánnyal elképzelni magam csak vele de le se tojja a fejem.2016. júl. 8. 16:25
1/12 anonim válasza:
Az milyen már, hogy látta és nem ír vissza? :O
Lehet valami oka persze... ezt csak ő tudja.
De ha direkt nem ír, akkor hagyd inkább. Nehogy már egy hétig várj lassan egy nyomorult válaszra. Még azt is mondhatná, hogy nem akar menni.
2/12 anonim válasza:
Már látta az üzenetet? Mert lehet meg nem látta azért nem válaszol. Ha pedig látta akkor lehet hogy direkt nem válaszol,mert vagy megijedt vagy nem szeretne veled talalkozni.
3/12 anonim válasza:
Biztos rossz dolgokat írtál neki 😈
4/12 A kérdező kommentje:
Sose tettem vele kapcsolatban semmi rosszat..De akkor is jobban esett volna egy nem válasz a hallgatásnál
2016. júl. 8. 16:42
5/12 anonim válasza:
Akit ilyen, az rohadjon meg! Na... Utolsó, büdös, bunkó paraszt az ilyen! Jól van már, nem találja a betűket, vagy mi az anyja piccsája van? Az ilyenek lányokban mit lehet látni?
6/12 anonim válasza:
Vagy csak menet közben olvasta az üzenrtet ès nem tudott akkor válaszolni, aztán mire hazaért elfelejtette...mièrt nem telefonon hívtad? Tudod a számát?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom a mobil számát..igazat megvallva csak a családtagjaim száma van meg.
2016. júl. 8. 18:25
8/12 anonim válasza:
Írd neki hogy "de csak ha van hozzá kedved"amikor lányt elhívtam valahova és nem válaszolt ez mindig bevált
9/12 A kérdező kommentje:
Ugy kerdeztem hogy: "Ha van kedved és időd..."
2016. júl. 8. 20:39
10/12 anonim válasza:
Hát az akkor cumi de lehet csak bizonytalan 8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!