Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a facebookon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a facebookon lévő ismerkedős oldalakról?

Figyelt kérdés

Társkeresés céljából.

A válaszokat köszi.

2016. júl. 6. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nincs facebookokm.

23/F.

2016. júl. 6. 19:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez most komoly ? 23 évesen nincs
2016. júl. 6. 19:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Töröltem magam...
2016. júl. 6. 19:20
 4/16 anonim ***** válasza:
miert mi van akkor ha valakinek nincs? :D en nekem mondjuk van de szinte sose hasznalom és nagyon nagy elonyben reszesul az a lany akinek nincs :D az mar tuti nem tinir**nc xD mellesleg nincs tapasztalatom veluk en sose partoltam azokat mert egy csajra vagy 300 pasi ramegy ki tudja abbol mennyivel vezsi fel a kapcsolatot és én nem szeretek egy lenni a sok közül...de ez igaz forditva is
2016. júl. 6. 19:21
 5/16 anonim ***** válasza:
De cserébe vannak értékes emberi kapcsoaltaim. :)
2016. júl. 6. 19:21
 6/16 A kérdező kommentje:

Értem ....értem...

Én csak az oldalról kérdeznék ha vkinek volt már tapasztalata.

2016. júl. 6. 19:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen ha vki beszélni akar nyugodtan írhat .
2016. júl. 6. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem simerkedek a facebookon :S csak a gyakorit ismerem, ez az új facebook nem?? A kérdéseid az adatlapod, ahová képeket is feltölthetsz :3
2016. júl. 6. 19:28
 9/16 A kérdező kommentje:

Okeeee.

Éa a kérdésemre ki fog válaszolniiii?

2016. júl. 6. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, hány éves vagy. Ha olyan fiatal, hogy 14 év körüli (tök mindegy, hogy 1-2 év le vagy fel) akkor semmiképp se ajánlanám, hogy interneten, akár Facebookon, akár máshol ismerkedj, mert úgy nagyon kockázatos lehet. Ha már 16+, és mindenképpen inkább ismerkednél interneten, mint való életben, nem a legrosszabb döntés a Facebook, mivel ott egy-két dolgot alapból megtudhatsz a személyről. De én akkor is inkább a személyes ismerkedést tolerálnám.
2016. júl. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!