Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kérhetem a véleményeteket az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetem a véleményeteket az alább kifejtett szituációról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ismerek egy lányt akiről már több éve úgy érzem, hogy hozzám ő áll a legközelebb és én leginkább őt tudnám szeretni... Már kb. 10x próbálkoztam nála, majd adtam fel idővel a harcot... Egyszerűen nem szeret viszont és nem érdeklem. Viszont én szeretnék minden esetben mellette maradni, vagy ha az nem megy akkor csak távolról támogatni őt, csibáljon bármit...

A lényeg, h. Makacsul nem akarok tovább állni pedig nyilvánvalóan sérülök a dologtól mert teljesen abnormálissá váltam...

Ti mit gondoltok erről az egészről?

17f

2016. júl. 6. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elég nagy pancser vagy...

De nekem ez nem gond, csak neked.

2016. júl. 6. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Tudod milyen keves az eselye, hogy valakit neked teremtettek , ritka es keves van, ha talaltal egyet es o nem akar...keress tovabb, o nem latja ..nyilvan ha latna akkor elgondolkozna rajta
2016. júl. 7. 00:52
 13/17 A kérdező kommentje:
11. válaszoló... azért mert én nem állok tovább patkány metódussal... vagy mert nekem nem mindegy, hogy ki van velem... vagy mert van volt és lesz identitásom... nagyszerű... Köszönöm neked...
2016. júl. 15. 18:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Egyébként, ha más is olvasná ezt a kérdést... és hasonló szituációban van... neki ajánlanám, hogy tanulmányozza csak át újra az identitását... mert ott van a probléma.... én is megfejtettem az enyémet.

Egy kis üzenet azoknak akik elítélnek... Nincs kiteljesedés... Ott vagytok ahol én.

Akik meg gondolkodó és egymást támogató emberek... mondjuk INTJ-k... Csekkoljátok a cse**ett identitásotokat, még mielőtt itt megkérdeztek valamit...

2016. júl. 15. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:

11. vagyok megint. Te azért vagy pancser, mert van egy csaj, aki nem egyszer lekoptatott, te mégis maradsz mellette, mint egy kutya. Akibe bele rúgott a gazda, de mégis ragaszkodik tovább. Sőt, nagy nehezen rá jöttél hogy nem jön ez össze, de így se tudsz leszakadni róla. Nincs benned annyi férfiasság, vagy önérzet, hogy ennyire nem alázkodik meg egy férfi, főleg a semmiért.

MIvel nem a szerelem miatt csinálod,neki mindegy, vele vagy-e vagy sem.

Sőt, észre se veszed magadtól, hogy amit csinálsz egyszerűen szánalmas.

Persze ezt így senki sem mondja meg, nem akarnak megbántani...

2016. júl. 15. 18:27
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves 11.

Végül igazad van... Így értem... Hát ja egyfajta keménység nem ártana ha lenne nekem... Mondjuk ez a gyengepontom... Más területeken jobban állok... amúgy ja... ahelyett h. itt búsulnék rajta inkább azon kellene dolgoznom h. még férfiasabb legyek... főleg ezen a területen :P

Ha rosszat mondtam rólad visszavontam... Így már elfogadható a pancserségem... Ideje kezdenem vele valamit ameddig nem késő...

2016. júl. 15. 22:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Azóta módosítottam az elgondolásomon... Aki hasonló cipőben jár mint én semmi esetben se csinálja utánam kivéve ha egyx ideírom h. sikerült...

Én nem adom fel... Csak akkor vagyok lúzer, ha kettőnkből az egyikünk haláláig sem fog viszont szeretni....

2016. júl. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!