Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ismerkedni szeretne? Jelent ez egyáltalán valamit?
Figyelt kérdés
Járok egy versenyfelkészítőre(maga a verseny kora ősszel lesz) matekból,ahol több más suli diákjaival tanulok együtt. A többségük fiú,csak 4-en vagyunk lányok,ezért eleinte úgy mentem oda,hogy egy csomó elvont fiú lesz ott,akiket nem izgat a lányok kérdése. Azonban nem így történt,ugyanis a második napon észrevettem,hogy nagyon nézeget az egyik srác,aki még jól is néz ki ráadásul.Úgy érzem,mintha figyelne rám vagy nem tudom.Egyszer volt ,hogy oldalra néztem a másik padsorba,és ő rám mosolygott,volt,hogy méregetett is.Aztán másnap elém ült,és hátrafordult köszönni.Elképzelhető,hogy láthatott már valamelyik versenyen,és látásból ismer.Nem tudom,hogy ez a köszönés illedelemből történt,baráti alapon, vagy esetleg tetszem neki és ismerkedni szeretne? Szerintetek? Okkal köszönt rám?2016. júl. 5. 19:06
1/3 anonim válasza:
Szia:) Szerintem igenis okkal köszönt rád!
Beszélgessetek, ismerkedjetek, és megtudod;)
Hajrá!:)
2/3 anonim válasza:
Biztosan okkal köszönt,nagy eséllyel tetszel neki :) Hajrá :D
3/3 Adelll válasza:
Legkozelebb probalj meg vele beszelgetni. Ha olyan lelekesebbnek tunik meg o is keresi a tarsosagod.a koszones mar jelent amugy valamit;) csak nem teljesen biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!