Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szórakozik vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szórakozik vagy tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel elég régóta ismerjük egymást, ő 18 én 16. Na szóval pár hónapja kihívott egyik délután, jól elvoltunk és adott két puszit az arcomra. Másnap is kijöttünk akkor is elvoltunk és mondta hogy jöjjünk másnap is. Kint vártam rá egy órát de nem jött ki. Pont hazafelé indultam mikor szembejött velem haverjával és azt mondta bocs, dolgom volt. Kérdeztem tőle hogy kint marad-e, erre azt felelte hogy fáradt és megy haza. Utána nem beszéltünk és nem találkoztunk kb. 1 hónapig, összefutottunk a boltba és odajött köszönni (öleléssel köszönünk) és azután megint lepattintott. Pár hete találkoztunk a buszon és azt mondta jó lenne ha kijönnénk, én mondtam hogy oké és hogy most már csináltam facebook-ot, ott írhat ha menjek. Ezek után írtunk egy keveset, aztán nem válaszolt és megint lerázott, de ez nekem már nagyon fáj. :( Bocsánat hogy regény lett, előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 1. 11:13
 1/5 likebike ***** válasza:
100%
Játszott veled egész végig.
2016. júl. 1. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát így jártál, játszott veled. Ha régóta ismerted, akkor tudhattad volna, hogy milyen. Már tudod, tanultál belőle. Ezután viselkedj vele úgy, hogy ne tudjon átverni és ne okozzon fájdalmat.
2016. júl. 1. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, igazatok van. :)
2016. júl. 1. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Van, amikor kanos a fickó, és olyankor kellesz neki. Aztán ráránt a brére, és rögtön rájön, hogy tulajdonképpen nem is tetszel neki.
2016. júl. 2. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Jelen állapotban egyántalán nem beszélünk, úgy csinálok mint ha nem is venném észre. Talán jobb is így, elegem van a hülyeségeiből.
2016. okt. 9. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!