Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 eves lanyok! Szerintetek ez milyen?
Figyelt kérdés
Belso:
Kedves, vicces, nem lehet mellettem unatkozni, szamomra a szeretteim mindennel tobbet ernek,kicsit felenk vagyok(mar lassan elmulik)
Szeretek segiteni masoknak, utalom a focit, kedvenc tevekenysegem a kosarazas, de az olvasast sem hanyagolom. A legjobban a felviditashoz ertek.
Kulso:
Sotet fius haj, dusabb szemoldok, szalkas test, szemuveges vagyok, kekeszold szem,(ha kell kuldhetek kepet is)
2016. jún. 29. 21:36
11/17 A kérdező kommentje:
Vegulis igazat mondott az teny😄, es engem nem konnyu megbantani
2016. jún. 29. 22:29
12/17 A kérdező kommentje:
De azert koszi😊
2016. jún. 29. 22:29
14/17 A kérdező kommentje:
14
2016. júl. 2. 20:07
15/17 anonim válasza:
Szerintem nem vagy csúnya, de akár az is lehetnél. A kisugárzás a lényeg. :) és ez nem egy "a szépség belülről fakad" klisé, ha jó veled lenni, akkor mindegy. Akkor a szálkás tested sem számít.
16/17 anonim válasza:
#2 nekemis az exemet juttatta eszembe😂
17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2016. júl. 11. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!