Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit akar? össze vagyok zavarodva

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar? össze vagyok zavarodva

Figyelt kérdés

Múlthéten egy este kimentem egy barátommal sétálni már régebb óta ismerem és eléggé jóba vagyunk. Elmentünk sétálni beszélgettünk kifeküdtünk csillagokat nézni és szedett nekem egy virágot hogy ezt nekem szedte és vigyem haza. Aztán leültünk beszélgetni ölelgetett , és a kezét mindig a combomra tette a kezem mellé majd később megfogta a kezemet. Sokszor megölelt hosszas időkre mikor fogta a kezem és az arcomra , vagy a hajamra adott puszit , és mindig szagolta milyen jó illatom van. Mikor megpróbáltam elengedni a kezét kis idő után újra megfogta. És később már kézen fogva is sétáltunk . Annyira jól éreztük magunkat hogy már kezdett világosodni mire hazaértünk. És tegnap újra kimentünk sétálni viszont akkor nem történt semmi .. felhozta a volt barátomat hogy mi van vele .. meséltem hogy mi van.. Mondta hogy majdnem neki is lett volna egy barátnője de mégse mert elcseszte .. most akkor mit akar vagy mi van ??

Tegnap is beszeltem vele mikor barátnőmmel voltam sétálni és bejött utánunk de nem beszéltük meg hogy találkozunk .

2016. jún. 29. 11:53
 1/3 anonim válasza:
75%
Dugni akart, de amikor hazament megoldotta magának.:D
2016. jún. 29. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Arra még nem gondoltál, hogy megkérdezed?

Am. sanszos, hogy dugni akart.

2016. jún. 29. 12:33
 3/3 likebike ***** válasza:
Valamilyen hasonló kérdést már kitettél,pont így szólt az is.Amúgy úgy van,ahogy az előttem levők írták.
2016. jún. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!