Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha egy lánynak műkörme van? És ha csak simán festi a körmét?
Esetleg küldhettek olyan körmöt ami tetszik nektek!
Kort írjatok!
Tudod, ha neked tetszik a műköröm, a sima festett, akkor kicsit se érdekeljen, hogy ki mit mondd...
A lányok elsősorban saját maguknak akarjanak már tetszeni, ne azért ne csináld azt, amit szeretnél, mert félsz, hogy mit szólnak hozzá
Ha te jól érzed magad úgy, akkor csináld, ne a fiúk kedvéért akarj lány lenni
Aki szerelmes lesz beléd az műkörömmel és anélkül is ugyanúgy szeretni fog😊
De cukik vagytok. :D
Nem gondoltam, hogy a fiúk ennyire leszarják. :D
Köszi a válaszokat!
Műköröm: nem
Festett köröm: igen
Műköröm: Ha nem ribis beütésű, akkor elfogadható. De ebben az esetben is teljesen semleges.
Festett köröm: Ismét semleges. Viszont a fekete lábkörmökért oda-vissza vagyok :P
Nekem a hosszú természetes köröm tetszik átlátszó lakkal vagy lakk és festék nélkül. Utána jön a festett de természetes köröm. A müköröm nem tetszik de még mindig jobb mint a tövig levágott vagy lerágott köröm.
23F
Az elottem szolokkal nem ertek egyet!!!! Sokaknak be jon a mukorom es szerintem sem egy negativum..... meg tobb torodest sugall...... jat a normal festet is tud szep lenni ha minosegi lakkal kened..... sztem mknd 2 tud szep es ronda is lenni.... de inkabb mukorom...
16/f
Szerintem ma már olyan műkörmöket tudnak készíteni, hogy meg sem lehet róla mondani. Persze megértwm, ha valakinek nem tetsuik a festett köröm.
Nekem volt, hogy a barátom kért meg, hogy fessem ki, mert neki az tetszik :)
Lány vagyok, de válaszolok. Egy kis körömlakk néha- néha nem nagy dolog, itt- ott én is bevállalom (csakis feketével!), de nekem különösen nem tetszik, semmi különös. A műkörömtől egyenesen irtózom, persze itt sem mindegy, hogy méteres vagy csak picikét hosszabb, kis mintával, mert ez utóbbi még elviselhető, esetenként lehet szép is. Mindenesetre, én nem hordom egyiket sem (körömlakkot, mint említettem, olykor- olykor, de tényleg nagyon- nagyon ritkán), mondjuk egyrészt fiatal vagyok, másrészt pedig nem tetszik, de van akinek imponál, mást taszít.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!