Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagdosassal soha nem fognak elfogadni? Gáz lenne ha ujra osszejonnek vele? Legyszi velemenyt is irjatok a sztorirol! Köszi:-)
Van egy fiu akit mar 2 eve nagyon de magyon szeretek! Egy fel egy fel eve szakitottam vele (2 honapot voltunk egyutt) mert a szuleim nem engedtek h jarjak vele! O utana olyanokat mondott (mert ugye en meg mindig szerettem, de o nem tudta), hogy en teljesen kikeszultem es elkezdtem vagdosni magam ( a szuleim miatt is mert ok fel eve valtak el) mert csak igy tudtam kibirninezt az idoszakot. Az van, h en a vagdosast azota sem tudom abbahagyni!( igazabol nem is akarom), de o ugy tudja h mar nem csinalom! Igazabil rn ot meg mindig nagyon szeretem! Es 1 honapja újra jóba vagyunk, es szerelmet is vallott! Tudja h szeretem stb meg elv onis engem! Egyszer mar talalkoztunk (randi a barataim szerint, en nem tudom) azota! Fojton olelget meg minden. Szerintetek gaz ha ujra osszejonnek vele? A szuleim meg mindig nem engedik, de mar nem erdekel!
A multkor felhozta a temat es kb ezt mondta: "jo h mar nem vagdosod magad es nem vagy az a regi budos p*csa aki vagja a kezet, labat, oldalat es meg akar halni"! Ha megtudnak akkor tuti vegem lenne!
Ha valakinek valaminnem vilagos akkor nyugodtan irjatok privátba! Előre is köszina válaszokat
Legalább a fájdalomtűrésed magas lesz. -.-
Ne vagdosd magad vagy csak kicsit, tompa késre válts át.
Nem tudom elhinni ezt a storyt.
Ajvé...
Tini vagy. Ez a világfájdalom mindenkinél volt.
Ő nem annak lát,úgyhogy ne általánosíts.
És nem ér annyit. Mi akarsz jobban,őt,vagy életre szóló sebeket?
Amit elmondtál, az szomorú. (habár ami a barátoddal való járást illeti, azt nem hiszem el)
A vagdosás viszont nem megoldás. Nem fognak feltámadni tőle az elhunyt szeretteid, a testvéred sem fog meggyógyulni.
Szia! Próbálj meg több időt barátokkal tölteni. Vagy csinálj bármi olyat, ami levezeti a feszültséget, pl sportolj valamit vagy nézz filmet, hallgass zenét. És legyél kebesebbet egyedül, hogy addig se legyen alkalmad vagdosni.
Sok siert a továbbiakhoz és utólag is boldog szülinapot!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!