Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vagdosassal soha nem fognak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagdosassal soha nem fognak elfogadni? Gáz lenne ha ujra osszejonnek vele? Legyszi velemenyt is irjatok a sztorirol! Köszi:-)

Figyelt kérdés

Van egy fiu akit mar 2 eve nagyon de magyon szeretek! Egy fel egy fel eve szakitottam vele (2 honapot voltunk egyutt) mert a szuleim nem engedtek h jarjak vele! O utana olyanokat mondott (mert ugye en meg mindig szerettem, de o nem tudta), hogy en teljesen kikeszultem es elkezdtem vagdosni magam ( a szuleim miatt is mert ok fel eve valtak el) mert csak igy tudtam kibirninezt az idoszakot. Az van, h en a vagdosast azota sem tudom abbahagyni!( igazabol nem is akarom), de o ugy tudja h mar nem csinalom! Igazabil rn ot meg mindig nagyon szeretem! Es 1 honapja újra jóba vagyunk, es szerelmet is vallott! Tudja h szeretem stb meg elv onis engem! Egyszer mar talalkoztunk (randi a barataim szerint, en nem tudom) azota! Fojton olelget meg minden. Szerintetek gaz ha ujra osszejonnek vele? A szuleim meg mindig nem engedik, de mar nem erdekel!

A multkor felhozta a temat es kb ezt mondta: "jo h mar nem vagdosod magad es nem vagy az a regi budos p*csa aki vagja a kezet, labat, oldalat es meg akar halni"! Ha megtudnak akkor tuti vegem lenne!

Ha valakinek valaminnem vilagos akkor nyugodtan irjatok privátba! Előre is köszina válaszokat

2016. jún. 28. 11:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nice troll. Ez annyira vicces, hogy nem lehet igaz :D
2016. jún. 28. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Milyen gyökér gondolkozűsod van, már meg se haragudj. Most ha te azt akarod, hogy itt téged mindenki sajnáljon... akkor, ezt elcseszted. Az előbb mondtad, hogy tizenhárom vagy. Ergo, mikor járni kezdtetek TIZENKETTŐ voltál. Nem hiszem, hogy tudod mit beszélsz. ''Nagyon de nagyon szeretek''. Esetleg tetszik. Na mindegy, nem azért válaszolok, hogy az érzéseidet kritizáljam, mert semmi közöm hozzá. Az, hogy a szüleid elváltak, azt tényleg sajnálom. Viszont. Nem hiszem, hogy tizenhárom évesen szerelmi bánat miatt kellene vagdosnod magad... Az meg fog maradni. Milyen lesz, ha nem fogsz megkapni egy állást, mert éppen kilátszik egy-egy heg?
2016. jún. 28. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Legalább a fájdalomtűrésed magas lesz. -.-

Ne vagdosd magad vagy csak kicsit, tompa késre válts át.

Nem tudom elhinni ezt a storyt.

2016. jún. 28. 14:55
 14/19 opened paradise ***** válasza:

Ajvé...

Tini vagy. Ez a világfájdalom mindenkinél volt.

Ő nem annak lát,úgyhogy ne általánosíts.

És nem ér annyit. Mi akarsz jobban,őt,vagy életre szóló sebeket?

2016. jún. 28. 19:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Tenyleg jartam vele es ezt en magam is k*vasnak erzem! Amugy meg nem a fiu miatt kezdtem el vagdosni magam, hanem meghalt a papam a mamam, a dedim, a tesom korhazba kerult, a szeuleim elvaltak, es "szakitottunk". Ezt mind egy honap alatt szval nem birtam mar! Elitelhettek en megertem!
2016. jún. 29. 01:18
 16/19 A kérdező kommentje:
És nem 12 voltam hanem 13 mert igazabol 4 nap mulva leszek 14 eves
2016. jún. 29. 01:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Amit elmondtál, az szomorú. (habár ami a barátoddal való járást illeti, azt nem hiszem el)

A vagdosás viszont nem megoldás. Nem fognak feltámadni tőle az elhunyt szeretteid, a testvéred sem fog meggyógyulni.

2016. jún. 29. 12:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Jo tenyleg igazatok van... (amugy tenyleg "jartunk" de az csak ilyen semmi volt. Vagyis.beszelgettunk stb es azt nondtuk h jarunk 3 honapig! De azt inkabb elfelejtenem)
2016. jún. 29. 23:11
 19/19 Kata0403 válasza:

Szia! Próbálj meg több időt barátokkal tölteni. Vagy csinálj bármi olyat, ami levezeti a feszültséget, pl sportolj valamit vagy nézz filmet, hallgass zenét. És legyél kebesebbet egyedül, hogy addig se legyen alkalmad vagdosni.

Sok siert a továbbiakhoz és utólag is boldog szülinapot!!! :)

2016. júl. 11. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!