Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem akar járni, mert "túl kicsik vagyunk"?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki szerelmes belém, és én is belé. De mikor megkérdeztem hogy akar-e velem járni, azt mondta, ehhez még túl kicsik vagyunk 13 évesen (most megyünk nyolcadikba). Szerintetek ilyen korba lehet már párkapcsolatunk vagy még tényleg kicsik vagyunk hozzá?

2016. jún. 27. 14:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek 13 évesen már gyereke van, AKKOR NYUGODTAN JÁRHATSZ VALAKIVEL. LOL .xd Szerintem semmi köze a kettőnek. e hasonlítgasd magad másokhoz. Ha a fiú szerint kicsik vagytok, akkor valószínűleg igaza van, érettebbnek is tűnik talán , mint te.
2016. jún. 27. 15:45
 12/19 anonim ***** válasza:
nyugottan "járj" vele :) nincs ezzel semmi gond csak ilyen idős korba még ne legyen gyereked meg ilyesmi .. :D
2016. jún. 27. 15:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Fogadd el,hogy igaza van..
2016. jún. 27. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz gyereket ,akkor mehet.
2016. jún. 27. 16:28
 15/19 anonim válasza:
Nekem is van egy fiú, akivel szerelmesek vagyunk màr egy ideje egymàsba, de azt mondta hogy majd ha egy kicsit idősebbek leszünk.Most leszek tizenhàrom két nap múlva, ő meg màr egy hónapja annyi, és úgy beszéltük meg, hogy majd ha mind a ketten betöltöttük a tizenhàrmat, és még mindig szerelmesek leszünk egymàsba.Szóval szerintem nem vagytok kicsik.
2016. jún. 29. 12:06
 16/19 anonim válasza:
Igaza van a fiúnak
2016. jún. 30. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mit neveztek járásnak. Ha járnátok, az min változtatna? Kézen fogva sétálnátok, amit most nem tesztek? Vagy akkor csókolóznátok? A ti korotokban nem kell ezt olyan komolyan felfogni. Legyetek együtt, érezzétek jól magatokat egymással, menjetek fagyizni, strandra, stb. Olyan mindegy, hogy kapcsolatnak nevezitek vagy sem, a lényeg, hogy szeretitek egymást.
2016. júl. 5. 09:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintetek ez nem gáz hogy a lány kérdezte meg hogy járunk és a fiÚ elutasította?Ennek nem fordítva kéne lennie?Vagy ezt csak éngondolom így??:)
2016. júl. 5. 13:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Járnék veled
2016. aug. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!