Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint barátság de kevesebb mint szerelem. Másfél hónap után szerintetek közelebb kerülünk egymáshoz vagy sem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom aki kiment másfèl hónapra Angliába. A mi kapcsolatunk ilyen több mint barátság de kevesebb mint szerelem már másfèl ève. Èn nagyon szenvedtem ès szenvedek is hogy nincs itthon ès nem találkozunk de mindennap ir felhiv kèpeket küld. Ès szerintetek ha vissza jön közelebb fogunk kerülni egymáshoz vagy marad ugyanebben a felállásban a helyzet?2016. jún. 20. 22:40
1/4 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Ez egy nagyon nehéz dolog. Én próbáltam ebből az állapotból kitörni, de nem sikerült. Én azt mondanám, hogy ha nem beszéltek erről, akkor ideig-óráig marad ez az állapot. Vagy addig, amíg össze nem jöttök, vagy amíg meg mem unja valamelyikőtök. Sok sikert!
17/F
2/4 A kérdező kommentje:
Esèlyes lehet hogy össze jövünk? Mielőtt elment èn mondtam neki hogy jobban szeretem mint egy egyszerű barátot de mivel ment ki igy nem akar barátnőt azt mondta
2016. jún. 20. 23:06
3/4 anonim válasza:
Bocsi a késői válaszért..:) szóval kérdésed. Szerintem azért mondta ezt, hogy ne legyen neki sem meg a lánynak sem (tehát valszeg neked) rossz a nagy távolság. Szerintem vam esély arra hogy összejöttök.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Remèlem ugy lesz! :)
2016. jún. 20. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!