Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek szokott lenni szerelmi bánatotok?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és nagyon sokszor van, hogy egész nap csak szerelmi bánatom van. Nem is sírok és nem ilyen csajos, csak állandóan ezen jár az agyam. Arra lennék kiváncsi, hogy nektek szokott-e lenni? Légyszives a korotokat is írjátok le.2016. jún. 19. 20:45
2/11 anonim válasza:
Természetesen a lányoknak is vannak érzései
15/l
4/11 anonim válasza:
Nekem már elég hosszú ideje az van. 14/L
5/11 anonim válasza:
Ismét egy nagyon értelmes, célratörő, véletlenül sem hátsó szándékkal ellátott kérdés.
6/11 anonim válasza:
nem foglalkozok szerelemmel. felesleges.
7/11 anonim válasza:
Nem, mi biorobotok vagyunk, nincsenek érzéseink. Nem tudtad? :O
9/11 anonim válasza:
Miért lennének nekik? Nap, mint nap más pasi ölében ülnék.. Pont nem érdekli őket mások érzéseik, csak a asjátjukra koncentrálnak ott is a jelen számít egyedül.. Ha egyszer nem vagy ott jókor, de egy másik csávó igen, akkor egyből félre ke*él vele..
10/11 anonim válasza:
"Kedves" #9.-es! Ha ennyire utálod a nőket és elitéled őket, miért csodálkozol, ha mást keresnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!