Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok, és egy 24 éves fiúval vagyok együtt. Gáz?
Nincs ezzel gond. Én 22 vagyok és 16-18 éves lányok tetszenek. És nem hiszem, hogy 2 éven belül ez meg fog változni.
Amúgy azért nem tetszenek a 18 felettiek, mert aki egyetemista, meg aki már dolgozik az állandóan panaszkodik meg feszült. Bennem meg még él az a fiatalos energia, ami a gimis lányokban. Így velük jobban összeillek.
Nem gáz, hanem túl sok ebben a korban.
Te is túl nagylánynak gondolod magad a 20-on évesekhez, mint a kortársaid. Gondolom.
VIszont az,hogy valaki 24 évesen egy 16 éves szintjén van, az meg őt minősíti.
#4-nek:
#3 vok
Igen. 22 évesen a 16 évesek szintjén vagyok és amióta ezt elfogadtam, sokkal boldogabb vagyok. :)
Szia! Én is 16 éves vagyok. Hadd idézzek neked valakitől, akit tisztelek: "A baj nem az életkorokkal van, mert az csak egy szám. A baj a hatalommal van és a tapasztalattal. Egy fiatalabb, pláne szűz lány kívánatos, mert nem lehet egyenlő fél a nála idősebb férfival. A hierarchia kiegyenlítetlen, és ezért olyan kényelmetlen az idősebb nő/fiatal fiú gondolata, olyan szavak jutnak eszünkbe, hogy "megrontás" vagy "birtoklás," a fordított helyzetben viszont valamiért nem vagyunk hajlandó meglátni ezeket, és azt mondjuk, a srác szerencsés, hogy cuki barátnője van. Mi lehet ennek a hátterében? A lányok szemszögéből teljesítmény érettebb partnert találni, hiszen a saját érettségüket igazolják vele - de a fiúról mit árul el az, hogy nem a kortársai között keres partnert?Valamiért mindig a fiatal lányok szólalnak fel, a fiúk, akiknek volt/van ilyen kapcsolata pedig hallgatnak. Amikor 13 évesen 19 éves barátom volt - és hótszerelmesek voltunk egy évig és kaptam a rózsát meg a csokit meg a nekem írt verseket és nagyon romantikusnak tartottam hogy nem feküdtünk le - mindig én védtem őt amikor nagyobb társaságokban kinevettek, vagy a szüleim aggódtak. Ő csak elpirulva félrenézett. Az összes utánam jövő barátnője 15 alatt volt. És ő egyre idősebb lett. Kérdés: miért?" /Raistlin/
A te életed, a te döntéseid. De szerintem jól gondold át a kapcsolatotokat, mert igaz, hogy akitől idéztem, egy 13éves lány és egy 19 éves fiú esetét írta le, de attól még a korkülönbség ugyanannyi.
#8: Attól, hogy a kérdező személyében megtaláltad a "lélektársad",még ugyanúgy nem normális :)
A kavarás meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!