Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 vagyok, és egy 24 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzs33 kérdése:

16 vagyok, és egy 24 éves fiúval vagyok együtt. Gáz?

Figyelt kérdés

2016. jún. 15. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ha jól megvagytok akkor tök mindegy, hogy gáz vagy sem. Nem igaz?:D Amúgy szerintem vészes.
2016. jún. 15. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
ti dolgotok nekem meg másnak semmi köze nincs hozzá max a szüleidnek
2016. jún. 15. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel gond. Én 22 vagyok és 16-18 éves lányok tetszenek. És nem hiszem, hogy 2 éven belül ez meg fog változni.

Amúgy azért nem tetszenek a 18 felettiek, mert aki egyetemista, meg aki már dolgozik az állandóan panaszkodik meg feszült. Bennem meg még él az a fiatalos energia, ami a gimis lányokban. Így velük jobban összeillek.

2016. jún. 15. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem gáz, hanem túl sok ebben a korban.

Te is túl nagylánynak gondolod magad a 20-on évesekhez, mint a kortársaid. Gondolom.

VIszont az,hogy valaki 24 évesen egy 16 éves szintjén van, az meg őt minősíti.

2016. jún. 15. 22:24
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Támogatom az utolsót szégyen a férfira nézve, hogy 16 éves csajjal jár.
2016. jún. 15. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#4-nek:

#3 vok

Igen. 22 évesen a 16 évesek szintjén vagyok és amióta ezt elfogadtam, sokkal boldogabb vagyok. :)

2016. jún. 15. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is 16 éves vagyok. Hadd idézzek neked valakitől, akit tisztelek: "A baj nem az életkorokkal van, mert az csak egy szám. A baj a hatalommal van és a tapasztalattal. Egy fiatalabb, pláne szűz lány kívánatos, mert nem lehet egyenlő fél a nála idősebb férfival. A hierarchia kiegyenlítetlen, és ezért olyan kényelmetlen az idősebb nő/fiatal fiú gondolata, olyan szavak jutnak eszünkbe, hogy "megrontás" vagy "birtoklás," a fordított helyzetben viszont valamiért nem vagyunk hajlandó meglátni ezeket, és azt mondjuk, a srác szerencsés, hogy cuki barátnője van. Mi lehet ennek a hátterében? A lányok szemszögéből teljesítmény érettebb partnert találni, hiszen a saját érettségüket igazolják vele - de a fiúról mit árul el az, hogy nem a kortársai között keres partnert?Valamiért mindig a fiatal lányok szólalnak fel, a fiúk, akiknek volt/van ilyen kapcsolata pedig hallgatnak. Amikor 13 évesen 19 éves barátom volt - és hótszerelmesek voltunk egy évig és kaptam a rózsát meg a csokit meg a nekem írt verseket és nagyon romantikusnak tartottam hogy nem feküdtünk le - mindig én védtem őt amikor nagyobb társaságokban kinevettek, vagy a szüleim aggódtak. Ő csak elpirulva félrenézett. Az összes utánam jövő barátnője 15 alatt volt. És ő egyre idősebb lett. Kérdés: miért?" /Raistlin/

A te életed, a te döntéseid. De szerintem jól gondold át a kapcsolatotokat, mert igaz, hogy akitől idéztem, egy 13éves lány és egy 19 éves fiú esetét írta le, de attól még a korkülönbség ugyanannyi.

2016. jún. 15. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
én 18 vagyok és 25 éves fiúval vagyok együtt. nem gáz. ha nektek jó. bár mi csak kavarás szinten :D
2016. jún. 15. 22:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2016. jún. 15. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:

#8: Attól, hogy a kérdező személyében megtaláltad a "lélektársad",még ugyanúgy nem normális :)

A kavarás meg pláne nem.

2016. jún. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!