Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek biztos jelek? Most akkor mit gondolhat?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban. Nem vagyunk osztálytársak, csak évfolyamtársak. Már döbbször is volt hogy felém nézett, meg hogy hosszabb időre összetalálkozott a tekintetünk. Egy ideig ezeket betudtam "véletlennek" de aztán már nem egészen éreztem annak. Egyszer volt hogy barátnőimmel beszélgettem ő meg nem messze tőlünk állt és arcát félig-meddig eltakarva engem nézett, sztem azt is látta, hogy én nézem, és aztán amikor barátnőm hirtelen megfordult, hirtelen lekapta a tekintetét. Aztán egyszer volt, hogy színtén barátnőimmel beszélgettem, és akkor a haverjaival oda állt közvetlen társaságunk mellé, úgy hogy ő háttal volt, de én pont ráláttam. És akkor egyszer csak megfordult, észrevette, hogy nézem, de nem kapta el a tekintetét, csak szépen lassan visszafordította fejét. Meg mondom többször volt már, hogy tartósan a szemembe nézett. Most akkor szeret, de ezt rajtam kívül mással nem akarja tudatni, és tetszem neki egyáltalán?2016. jún. 14. 21:36
1/4 anonim 

válasza:

Írj rá FB-n. Én mint fiú, nagyon örülnék ha egy csaj írna rám. :) Dumáljatok, esetleg elmehettek valahova ketten stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, itt van egy bibi. Vannak osztálytársai, akik nekem ismerőseim fb-n. Nekik is, meg az összes lehetséges ismerősét megnéztem, külön is kerestem vagy milliószor, de egyszerűen nincs fb-ja.
2016. jún. 14. 21:47
3/4 Pércsi Cintia válasza:
Ha egyszer látod, hogy egyedül van akkor menj ida hozzá és kérdezd meg tőle bályosan, hogy `van egy kis időd rám?` Vonuljatok oldalra nézzetek ugyanúgy egymás szemébe és kérdezd meg tőle, hogy neked tetszek,
mert te nekem igen. Ez szerintem bevàlik. SOK SZERENCSÉT!
4/4 Egyenes út 

válasza:

"Most akkor szeret, de ezt rajtam kívül mással nem akarja tudatni, és tetszem neki egyáltalán?"
Hogy a francba szeretne téged,amikor még nem is ismer?!Esetleg csak tettszel neki...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!