Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Van egy évfolyamtársam, aki sokszor néz, összevont órákon például folyamatosan, de ha odanézek akkor elkapja a fejét. Tegnap bejelölt facebookon is, és tudom, hogy ez nem sokat számít, de osztálykiránduláson volt mindkettőnk osztálya, tehát a buszon jelölt be és rámkeresett. Ez az utolsó évünk, nem tudom hogy miért nem jelölt be eddig.
Úgy érzem, tavarban van mellettem. Nekem egyébként szimpatikus, azt még le kell tisztáznom magamban hogy nekem tetszik-e.
Tetszem neki? Vagy Túl sokat képzelek bele?
14/l
Ezt így nem tudom megmondani, de "majd meglátjuk" alapon ráírhatsz egy sziát. A többi meg majd megy magától;)
14/L
Ja, tetszel neki, én is ezt csináltam egy csajjal, de nem mertem hozzászólni és ő se nagyon foglalkozott vele szóval nem lett semmi belőle, de ez már nem a válasz része :^).
Röviden, ja, tetszel neki 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!