Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítottam a barátommal, és nagyon szarul érzem magam.
Figyelt kérdés
Egész nap sírok. Néha azzal nyugtatom magam, hogy én döntöttem így és ez miattam van ezért nem kéne így éreznem magam..2016. jún. 12. 20:49
1/6 anonim válasza:
Vegyél be egy Algopirin-t attól jobban leszel
2/6 anonim válasza:
Ha elmondod a részleteket is akkor talán tudok segíteni. Így csak annyit tudok mondani, hogy kell pár nap míg feldolgozod utána jobb lesz, fel a fejjel.
3/6 anonim válasza:
én úgy szakítottam a barátommal h akk jöttünk vissza mind a ketten nyaralásról és hozott nekem egy plüssfókát amit befújt azzal a parfümmel, amit használ, h mindig érezhessem az illatát...5 napig sírtam, amiért ezt tettem xd
de nyugi, jobb lesz, és ajánlom a hörgősebb keményebb dalokat meg a jó barátokat ;)
4/6 anonim válasza:
Elhiszem hogy szar...
En honapfordulon szakitottam, de elotte felsorolta a kedvenc varosom nevezetessegeirol a tudnivalokat...
5/6 anonim válasza:
Ez mindig ilyen, sajnos hiaba csinalsz vele barmit. Ilyenkor a baratok, kozos programok a legjobbak, semmi mas!
En 2 ev utan kellett, hogy szakitsak, hasonlo helyzetben vagyok. Ha esetleg van kedved beszelni rola nyugodtan keress! :)
18l
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:)
2016. jún. 13. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!