Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk lenne egy nagyon fontos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk lenne egy nagyon fontos kerdesem? :D

Figyelt kérdés
Volt mar olyan veletek hogy bejott egy lany es a haverod rakerdezett hogy bejon e te meg azt mondtad neki hogy nem,pedig nagyon is? Ha igen,miert nem mondtatok el neki?
2016. jún. 11. 23:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

És ha a haver rányomul a lányra akkor meg ő a szemét! Ugye? Pedig ti mondtátok hogy "Nem!".

Jó játék!

2016. jún. 12. 09:18
 22/30 anonim ***** válasza:
Már tapasztaltam, hogy nem jó ötlet elmondani, mert csak kicsesznék magammal. Nem tudják kezelni az ilyen bizalmas infókat.
2016. jún. 12. 09:57
 23/30 A kérdező kommentje:
Es ha o a legjobb haverod akinek mindent elmondassz akkor se mondod ezt el neki?
2016. jún. 12. 11:29
 24/30 anonim ***** válasza:
én nem mondanám el egy barátomnak sem mert ezzel könnyen vissza élhet és megkeserítheti az életem...És kib*szottul féltékeny tudok lenni ha az a lány aki nekem tetszik egy másik fiúval ölelkezik vagy ha a lány az ölébe ül a fiúnak...akkor nagyon el tudok szomorodni...Én is inkább egy ilyen önbizalomhiányos fiú vok:$
2016. jún. 12. 13:21
 25/30 anonim ***** válasza:
Az is jatszhat hogy osztalytarsal nem kene meg az is hogy nem mer lepni nert eleg sok olyan fiu van akivel olelkezet az illeto es ekkor el megy az onbizalma a fiunak...
2016. jún. 12. 13:26
 26/30 A kérdező kommentje:

Amugy sose vagyok fiukkal csak egyszer latott olelkezni akk volt fura,de mindig lanyokkal vagyok

Szval nem ertm miert nem lep:/

2016. jún. 12. 14:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Tudom h hülyén hangzik meg már irtatok róla...de mit szólnál ha jeleket adnál neki:)
2016. jún. 12. 16:10
 28/30 A kérdező kommentje:
Hat minden nap szemezunk:D
2016. jún. 12. 16:26
 29/30 anonim ***** válasza:
akkor mit szólnál ha egy levelet raknál a táskájába egy időpont lenne rajta meg egy hely :D és ott megbeszélnétek
2016. jún. 12. 20:44
 30/30 A kérdező kommentje:
Aaaaaaa nagyon parazok xddd nem mernem ezt megvsinalni
2016. jún. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!