Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor bejövök neki, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök neki, vagy csak szimplán jó fej?

Figyelt kérdés
Egy jó lány barátommal egész közel kerültünk egymáshoz mostanában,de ettől függetlenül azt mondta hogy neki az osztálytársa tetszik már egész régóta és csak barátként tekint rám.Mindig amikor találkozunk/elhívom valahova egy nagy öleléssel és egy puszival üdvözöl amit szeretek meg minden de nem tudom hova tenni.Most hétvégén is egy csomószor oda jött hozzám ,oda bújt pl.már este van ,épp nézek egy filmet(nagyban fekszek a kanapén),majd megkérdezi hogy ő is csatlakozhat-e ,nem zavarna-e ...stb. én mondtam hogy persze miért is ne,gyere! ( ekkor hozzám bújva mellém fekszik,és nézi a filmet) én kérdeztem tőle:Mi ez így hirtelen? ő meg csak : most mi az tök puha vagy.Az utóbbi éjjel is skype-oltunk hajnali 2-ig ,nagyban eldumálgattunk róla és rólam meg a hajamról ami borzasztó lett ,de neki mégis tetszett (hát vagy nincs túl jó ízlése,vagy csak szimplán kedves akart lenni,na mind1)Majd a beszélgetésünk vége fele már mindketten nagyon fáradtak vagyunk szinte már halottak és én hülye egyszer csak kimondom hogy:Szeretlek!Ő meg csak mosolygott és mondta hogy :Én is! Én erre csak annyit válaszoltam hogy :Jó de te nem úgy ahogy én téged! Ő meg csak :Igaz,sajnálom!De nézd!Mégis ki szeretne bele egy önző ,hisztis,őrült libába? :D Én meg:Nem ismered jól magad ,azt kihagytad hogy kedves,nagylelkű ,udvarias,vicces,és megbízható vagy,jah és aranyos is főleg ha szerelmes vagy,igaz nem belém ..de nem számít ! én így szeretlek! Ő:Sajnálom...(ez után kicsit elszomorodott,de sikerült utána felvidítanom). Ezek után szerintetek van ,nála esélyem vagy hagyjam ? 14/F

2016. jún. 8. 20:02
 1/4 Egyenes út ***** válasza:
75%
Ez durvaa..Ezek után nincs sok esélyed barátom.:(
2016. jún. 8. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Aranyosak lennétek az biztos. :) De ahogy leírtad, hogy viselkedik veled, szerintem ő inkább csak egy nagyon jó barátjaként tekint rád.
2016. jún. 8. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
értem :) már ez is sokat segített ,köszönöm.
2016. jún. 8. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak szimplán jófej!4!!444!!44!!négy
2016. jún. 9. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!