Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém ez a fiu? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém ez a fiu? A többi lent

Figyelt kérdés

Ez a fiu az en evfolyamomba jar.Eddig nem nagyon ismertem csak angolrol mert egy csoportban voltunk.Viszont kirándulni együtt ment az evfolyam es itt ismerkedtünk meg.Egyik nap oda jött hozzamám beszélgetni. Nagyon jofej volt jot beszélgettünk.Azóta is gyakran odajön beszelni velem.Nekem nagyon bejön de nem tudom hogy ő is igy éreze irántam.

Előre is köszi a válaszokat.

2016. jún. 7. 22:41
 1/2 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Azt pontosan nem írtad le, hogy hányadik évfolyam. Szerelmes nem lehet beléd hisz gondolom alig ismer, max bejössz neki.:) De még ne kérdezz rá, várj míg jobban megismeritek egymást. Viszont ha ő rákérdez akkor nézz a szemébe, ha csillog akkor őszintén, ha nem akkor meg ne.
2016. jún. 7. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:

14 évesek vagyunk

Es szerintem egész jol ismerjuk egymást

2016. jún. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!