Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány az osztalyomban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az osztalyomban tetszik nekem mit tegyék?

Figyelt kérdés

Az osztályban van egy dögös lány aki be fülük szerelmes vagyok de nem merem bevallani neki azt hogy szeretem. S.O.S

El szeretném hívni randira mit tegyék vagy mit mondják?

2016. jún. 6. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire vagytok jóban. Ha nem vagytok haverok az sem baj, beszélgess vele. Haverkodj aztán hívd el.
2016. jún. 6. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és hívd el moziba vagy valami hasonló. Aztán úgyis kiderül, hogy kölcsönös az érzés vagy sem.
2016. jún. 6. 18:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönö
2016. jún. 6. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak köszönő viszonyban vagy vele akkor szerintem még egy kicsit várj a "randival" , inkább menj oda hozzá suliban egyre többször és beszélgess vele és majd egy idő után elmehettek kettesben valahová.
2016. jún. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!