Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14eves fiúk. Ti minek orulnetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Milyen üzenetnek orulnetek? Egy 13 éves hosszú hajú, kékszemű, vékony, ápolt, csinos, viszonylag szep lánytól? Vagy ilyen lánynak nalatok van egyáltalán esélye. Nem beszéltünk meg a fiúval aki egy evvel idősebb nálam. Milyen ürüggyel vagy akar mivel írjak ra? Kerlek segítsetek.2016. jún. 5. 18:09
1/3 anonim válasza:
Tudd meg valakitől, hogy melyik a kedvenc filmje/sorozata és írj rá, hogy tudod, hogy ő már látta, de te nem és a véleményét kéred. Indításnak nem rossz. A többi pedig jönne magától.
Amúgy igen, lenne esélye nálam egy ilyen lánynak. :)
Sok siket! Ha segítség kell, írj nyugodtan.
2/3 anonim válasza:
Csak szimplán írj rá. Pl Szia nincs kedved beszélgetni?, Meg szeretnélek ismerni. BÁTORSÁG, SOK SIKERT
3/3 A kérdező kommentje:
Őszintén felek rairni tudom nem harap, de mivan ha tok lököttnek néz majd!? Nah majd meglátom...mert ha rairok akkor is csak ballagás előtti nap.. Úgyse látom többet nagyon mert másik suliba megy csak azert tényleg nem akarok tok idiótának látszani. Az szerintetek jo ha rairok ballagás előtti nap, hogy "Szioo van kedved beszélgetni? " tudom hogy hisztis pics@nak állítom be magam, de ez nekem új mas meg mar rég 10.pasijan van tul es semmi onbecsulese...
2016. jún. 13. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!