Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért baj ha egy lány elvárja, hogy szeressétek és ne csak arra kelljen nektek?
Ez miért baj? Nálam ez az alap. Én barátnőt keresek és nem szexpartnert. Sose értettem az olyan fiúkat.
Nem lehet, hogy te mozogsz nagyon olyan körökben? Pl páwák...tipikusan rájuk illik ez a tényező.
Én inkább szeretnék egy rendes kapcsolatot, mint azt.
14/f
3 as mit pawazol? Nekem vannak pawa haverjaim mond normalis parkapcsolatban van es szeretik a csajaikat! Mit kell pawazni? Nem a haj teszi az embert retardalta hanem az ahogy itt ocsarolod mikozben nem is ismersz egyet se kozuluk. Sok nor.alis van csak nem veszed eszre mert bealsz a tomegemberekhez hogy b*zi pawa meg se kell ismernioket.
Kerdezo bocsi az offer csak nem birom nezni hogy mindenki a pawakkal van elfoglalva.
Hat nem baj az en parkapcsolatomban te mennel tonkre mert megfojtanalak a szeretetemmel ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!