Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehetne beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, akivel egy ideje már jóban vagyok és elszeretném hívni beszélgetni, hogy mit érzek iránta. Egy kisebb, erdős parkot választottam helyszínnek. Viszont félek, hogy miután kitártam neki a szívemet, sok lenne a kínos csend, nem lenne miről beszélgetni. Miről lenne érdemes beszélgetni? /15F2016. jún. 4. 14:22
1/2 anonim 

válasza:

Először szerintem csak utalgass rá, ne add a kezébe a szíved, lehet, hogy késöbb nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy szeretnéd, és a szíved eltörik.
Először találj ki témákat, kérdezz a lány hobbijairól, ha van-e esetleg közös témátok, hobbitok, amit együtt töltenétek.
De ha megvan a közös vonzalom, akkor légy nyugodt, hogy lesz miről beszélgessetek.
És vigyázz, hogy miután kitárod a szíved előtte, hogyan fogja ezt átvenni, nem fog visszautasítani.
Ha ez a lépés megvan, akkor utána jönni fog magától a többi. 19/l
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszodat! :)
2016. jún. 4. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!