Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hívjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el?

Figyelt kérdés
Szóval... (Én nagyon válogatós típus vagyok a lányok terén..) Van egy lány aki nagyon meg tetszett. Ki szoktam járni haveromal focizni aztán ott volt asz osztálytársam(lány) és ez a lány aki tetszik neki a barátnője. Vicces alkat kedves aranyos. Kerüli a gondokat. pl ha épp verekednek akor ő nem megy arra. Ma pl apja meg anyja később ment suliba a hugáért. Rá nézésre az apja meg az anyja elégé kedveses tisztáknak tünnek. Beszélgetem velük pár szót kérdezgeték rólam is 1-2 dolgot pl hogy káromkodok-e mivel itt ezen a sportpályán sokat szoktak. Illetve ugy a legtöbb német kis p*cs meg az iraki barátaik szoktak.. Amikor peddig mentek hallotam hogy mondták hogy ez a gyerek tökre kedves/rendes-nek tünik. Ami úgy egy kicsit feldobott. De nem tudom hogy hogyan hívjam el ? Kicsit parázok :D De csak most amikor meg cselekedek akor meg már semmi bajom nincsen..
2016. jún. 3. 23:48
 1/1 anonim válasza:
csak simán mond meg neki hogy: szia, nagyon tetszel, elhivhatlak valahova?
2016. jún. 4. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!