Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S. egy köcsögbe vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Catlin kérdése:

S. O. S. egy köcsögbe vagyok szerelmes (! ) mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Halálosan beleestem egy fiúba. De köcsög. Rohadt nagy köcsög.

Elmondtam neki amit érzek -> nem mondott semmit. Utána mindenki előtt letagadtam. A legtöbben elhitték, de csak egyre jobban beleestem. Most egy elég érdekes módon mondtuk el neki, 'Nem tud mit mondani'. Hát meg a &#@@#&> <&ĐĐ#@> Đ@>#Đ@! És azt mondta amint kezdődik a nyári szünet elmond mindent. Én addig hülyét fogok kapni D: . De nem merem megkérni hogy mondja el hamarabb ><. Kérlek segítsetek!

2016. jún. 3. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10/ megelőztél énis ezt akartam írni xD akkor öncsél bele vizet hogy ne legyen üres xD
2016. jún. 3. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, a lányokat/nőket a bunkó pasik vonzzák, mert határozottságot, magabiztosságot és erőt sugároznak. Nem mellesleg, ha bármi gáz van, akkor nagyobb eséllyel túlélőek, mint a finomabb lelkű társaik.

Aztán amikor meg rádöbben az illető hölgy, hogy a pasija mekkora egy szemét alak még vele szemben is, akkor meg megy a sírás.

Lányok! Tanuljatok már meg normálisan párt választani ahelyett, hogy sírtok azon, hogy a szemét bunkó fiúk tényleg azok!

2016. jún. 4. 06:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Így utólag visszaolvasva elég hülye állapotban voltam... LoL értem kemény 4 hónapot és hülyének tartom a 4 hónappal ezelőtti énem. Amúgy azóta ösezevesztünk a bizonyos vázával aki nem képes egy lánnyal normálisan bánni szóval nem csoda ha nem értem a kirohanásomat. De jólesett csúnyán beszélni róla akkor is....
2016. okt. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!