Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik osztálytársam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fiú osztálytársam aki tetszik nekem, de ezt én nem tudom, hogy, hogy közöljem neki.

(Én az a fajta vagyok aki inkább elrejti az érzelmeit, ahogy most is.)

Néha megkér engem, hogy menjünk együtt haza, és fogalmam sincs, hogy ez mit jelenthet...

2016. jún. 3. 08:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább csak jelezd felé, de várd ki, hogy ő kezdeményezzen.
2016. jún. 3. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:

most komolyan, még megy ez a jeladás?

hívd el valahova, mond, hogy egyedül ciki lenne menned.

Ennyi.

Játszótér, sport, bármi

2016. jún. 3. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok??

sztem próbálj sokat a közelében lenni de ne nyomulósan, aztán előbb-utóbb érzed majd hogy ő akarhat-e valamit..

2016. jún. 3. 09:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem! köszi a válaszokat!
2016. jún. 3. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Mosolyogj, beszélgess vele. Az biztos, hogy szimpatikus vagy neki, csak azt nem tudjuk, mennyire.

Várj még egy kicsit, ha nem lép, mondd el neki.

2016. jún. 3. 14:17
 6/6 Kenéz Dániel válasza:
Már megint? Jajh.... Na mind egy. Hogy is magyarázzam el neked . Mikor mentewk együtt haza, akkor próbáld meg elérni hogy minél mélyebben beszélgessetek. Ha nem is fogja megkérdezni a nagy kérdést, akkor is talán magátol jön! Sok sikert!
2016. júl. 3. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!