Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mit kellene tennem?
2016. máj. 31. 19:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem fel kellene hívnod ezt a díjmentes számot:
116-123
2/7 anonim válasza:
Légyszi mondd el mi történt mert most csatlakoztam :(
3/7 anonim válasza:
Ezek szerint nem egyedül laksz. Ez jó. Vannak akik teljesen egyedül élnek, senki nincs, akihez szólhatnának. Például én. Még sem adom fel. Te se add fel!
4/7 anonim válasza:
Amúgy csak szólok, hogy ezektől a mai modern antidepresszánsoktól nem fogsz meghalni, bevehetsz 200 darabot is. De inkább ne vegyél be!
5/7 Egyenes út válasza:
Miről mit kellene tenned?MOND MÁR EL BŐVEBBEN?!!!
7/7 anonim válasza:
Szia. Ha van kedved,akkor beszélgethetünk. Szívesen meghallgatlak, barátkozhatunk,ilyesmi. Írj üzenetet ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!