Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem de sok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem de sok a veszekedés mostanába?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a fenti nem kérdés de mindegy, lényeg hogy 16 vagyok és ő is. Nagyon szeretem őt, és tudom hogy ő is engem de egyre több féltékenységi meg más hülyeségből adódó veszekedésünk van, és akárhányszor megbeszéljük hogy ne, megint valami balhé lesz... főleg miikor több napja nem találkoztunk, az mindkettőnkből eléggé rosszat hoz ki... dee egyre több a hülyeségből adódó vita és már kezdem nem bírni. de esküszöm nem bírom elengedni és nem is akarok! beszéltünk már erről és mindketten nagyon mélyen érzünk egymás iránt..kezd se veled se nélküled kapcsolat lenni.... és mikor erőt veszek magamon és végre lépnék valamit amitől megtanulná mi a helyzet eszembe jut minden emlékünk.... lassan 7 hónapja vagyunk együtt.valaki?

#szerelem.parkapcsolat.vitak.
2016. máj. 31. 16:01
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Szerintem tartsatok szünetet.

Mármint persze ne az legyen, hogy akkor más embernek adtok teret...

Tartsatok szünetet mindketten és gondoljátok át a kapcsolatotokat, hogy mit éreztek, hogy mit szeretnétek.

Volt sok, nálam idősebb ismerősöm kik ezt megtették és ebben nincs semmi rossz :)

21F

2016. máj. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!