Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer szeret egyszer nem . Miért bánt?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy van egy fiú akinek én csak akkor kellek ha nincs senkije észre vételezéseim szerint. Eddig mindig az volt hogy vagyok én akihez érzelmileg kötődik meg van a jó fej csaj és mindig a másodokat választotta. Tegnap is sokáig vigasztaltam mert nagy gondjai vannak otthon ma meg már megint mással chatel nem ír rám mindig én keresem meg amikor csak teheti azt érzem leakar rázni. Ha érzi hogy dühös vagyok le se sz**ja vagy ott hagy vagy megy egy jó kedvű emberhez pedig rám mindig számíthat. Egyik nap még azt érzem nagyon szeret másnap már nagyon távolság tartó. Mit csináljak vele? Mert nekem nagyon régóta tetszik meg kialakult már nálunk egy kötődésforma de ilyenkor nem èrtem mi baja. Miért nem vagyok neki jó? Mit csináljak mit mondjak neki?2016. máj. 28. 16:00
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
te csak egy lelki szemetesláda vagy számára. Feleslegesen vesztegeted vele az energiád.
4/6 anonim válasza:
Feleslegesen pazarlod az energiád.
Ez nem kötődésforma, ő csak kihasználja a jóindulatod.
Nyugodj meg, ő egyszer sem szeretett.
5/6 A kérdező kommentje:
2 napja vallott szerelmet :DD
2016. jún. 1. 15:10
6/6 anonim válasza:
És most örülsz,hogy egy gyökér nem törődöm ember szerelmet vallott? Mert akkor a te értékrendeddel is gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!