Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy őrült ötletem. De nem tudom, hogy reagálna rá a 16 éves lány, aki tetszik. Ti hogy reagálnátok rá, szerintetek jó ötlet? (többi lent)
A lánnyal úgy vagyok, hogy tudja a szándékaimat, de időt kért és hogy még meg szeretne jobban ismerni. Most lenne másodszor, hogy verset írtam neki, de az elsőt csak facebookon elküldtem. Most a másodikat komolyabban szeretném, és arra gondoltam, hogy a sulis szekrényét reggel, mielőtt megjön suliba, kidíszítem belül virággal meg csokival meg hasonló romantikus dolgokkal, lehet lufit is viszek. Plusz ott lenne egy doboz, amiben a vers lenne.
A gondok: Egyedül van a szekrényben, így nincs más lehetőség bejutni, mint hogy a portással le kellene vágatnom a lakatját. Természetesen vinnék neki új lakatot, de hát mégis csak le kellene vágatni.
Attól félek, hogy túl tolakodó, vagy zaklatásnak veszi, vagy megijed tőle, hogy ilyen jogon máskor is megnézhetem a szekrényét (pedig semmi szándékom). Gondolkozom ilyen enyhítő dolgokon, hogy a dobozra ráírni, hogy: "Be kellett törnöm a szekrényedbe, nem itt van-e az ellopott szívem".
Teljesen tanácstalan vagyok a dologgal kapcsolatban, mert mindig megkapjuk fiúk, hogy nem vagyunk romantikusak, de azért ez elsülhet túl romantikusan is, zaklatássá átfolyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!