Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit irjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit irjak neki?

Figyelt kérdés
Az van hogy szerveztem egy meglepetes szülinapi bulit egy lánynak aki nagyon kedvel engem es vegul ez kiderult. Es azt mondta nem szereti a meglepetéseket es ezert most azt mondta hogy nem akar látni se beszelni velem. Irtam neki hozy nem tudtam h ennyire utalja a szulinapokat bocsanatot kertem de nem akar meg beszelni se velem.. Mit csináljak? Szeretem
2016. máj. 27. 20:54
 1/1 anonim válasza:

Szia,

Szerintem hagyd, hogy most megnyugodjon.

Bocsánatot kértél tőle, a magad részét meg tetted.

Ha kedvel téged akkor ennyire nem kéne felhúznia magát, hogy kedveskedni szerettél volna neki. E

zt neki is be kell látnia főleg, hogy te nem tudtál arról, hogy "utálja a születésnapokat".

Csak nem kéne haragudnia az miatt, mert meglepetést akartál szerezni neki...

Előbb vagy utóbb írnia kell.

2016. máj. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!