Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csinaljak? Meg mindig ot szeretem es tudom hogy o is szeret enegm?
Egyutt voltam egy fiuval de o talalkozgatott egy olyan csajjal akivel mi utalajuk egymast es ellenem hangolta a baratomat.
En szakitottam ezzel a fiuval mert mar annyira fajt h mindig a masik lannyal van.
O mindig azt mondta h csak enegm szeret es h az a lany fel sem er az en szintemre. Lehet h igazat mondott de megsem hagyta a lanyt.
Utana egy ideig nem beszeltunk aztan megint nagyon joba lettunk es o tobbszor ujra akarta kezdeni de en nem mert feletem a csalodastol.
Ilyen se veled se nelkuled kapcsolatunk volt.
Most viszont osszejottem egy fiuval. Es mikor megtudta az exem nagyon rosszul esett neki es megint csomot van egyutt azzal a masik lannyal kozbe viszont van baratja a csajnak. (Az a csaj egy ribi)
Annyira faj oket megint egyuttlatni.
Nem birom.
Es a mostani baratommal a kapcsolatomat hozza se lehet hasonlirani az elozohoz. Az exem kimutatta a szeretetet, ot mar ugy ismerem mint a tenyerem es o is engem. Barmirol tudunk beszelni...
Egy hete vagyon egyutt az uj baratommal de valahogy nem erzem jol magam. Alatalaban csak egy orat vagyunk egyutt es meg az sem olyan izgi. Van h nincs is temank. Mindig az exemre gondolok. Holnap talalkozni is fogunk h megbeszeljunk par dolgot.
Tudom h elszurtam h osszejottem egy masik fiuval de ugy ereztem h kilatastalan a helyzet az exemmel mert oneki ott az a ribi aki tapad ra.
Ja es meg annyi h nem reg lefekudt az exem egy haverbaratnojevel (neki ez volt az elso es nem jelentett neki semmit, megbanta) ezt o elmondta nekem
Mit mondjak majd holnap az exemnek?
Oszinte legyek? Csak attol felek h mi van ha utana o meg azt mondja h nem is akar semmit es akkor csak megtudja a mostani pasim ezt es dobni fog.
Normalis velemenyeket kerek.
Es segitseget!
Szerintem ez nem volt olyan vicces.
Legyszi, normalis valaszokat varok
szakíts az új sráccal sürgősen, a régivel meg beszéld meg alaposan.
egy tök esélyes kapcsolat, csak ne húzzátok egymás agyát a féltékennyé tevéssel, a legundorítóbb dolog szerintem :D
Hogyan szakitsak a baratommal?
Amugy koszi a valaszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!