Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes feladnom a szerelmet?
Elegem van! :( Aki nekem tetszik annak én vagy nem tetszek, vagy nagyon félénk, mert nagy ritkán szokott bókolni nekem fb-on, de mégse közeledik felém.(személyesen még egyszer sem beszéltünk) :( Aki meg nekem nem tetszik annak meg én kellenék... De olyan nincs hogy aki most tetszik nekem annak én is tetszenék! :( Már jobbnak látom feladni a szerelmet, és függetlenűl élni ettől. :(
Mit tanácsoltok?
A normális válaszokra vagyok csak kiváncsi.
18L
#1: tényleg szeretem és nagyon akarom. Lehet hogy megéri de ott a "lehet" :( és ha utánna kiröhög vagy hülyének néz mert mégsem tetszem neki? Nem bírnám elviselni! :(
#2: De nekem csak 1 fiú kell, nem más. :(
Mindkettőtöknek köszönöm a választ! Megy a zöld kéz! :)
kettes vagyok.
akkor harcolj érte ;) kellesd magad,amikor már úgy néz ki h összejön a dolog...tudom hogy ez is furán hangzik,de hitegesd egy kicsit,hogy teszteld,akkor is kellesz-e neki,amikor már csak kicsi hiányzik:D :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!