Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 13 evesen baratra vagyok?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok (hamarosan toltom a 14-et) es nagyon vagyom egy baratra ("pasira"). Marmint nem olyanra hogy lefekudni vele meg minden ilyesmit csinalni, hanem olyanra aki mellett erzem hogy eleg szeretetet kapok, mindent elmondhatok neki, eljarni egyutt helyekre, minden nap orakat beszelgetni vele, kezenfogva setalni ( persze nem olyan helyen ahol a legtobb ember van) esetleg egy ido utan csok es ennel tovabb egy ideig nem mennek.Szoval gaz ha egy ilyen baratra vagyok 13 evesen?2016. máj. 17. 22:15
2/6 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem, ne aggódj. :) Teljesen természetes hogy ebben a korban elkezdenek érdekelni a fiúk és ilyen szinten a kapcsolatok is. :)
3/6 anonim 

válasza:

"esetleg egy ido utan csok"
Hát ööö... Már nem azért, értem, hogy 13 vagy, de egy csókban mit kell tartogatni a végsőkig?
4/6 anonim válasza:
Nem gáz :)
Van barátnőm már több mint két éve. Én most 20 vagyok Ő 16.
De vannak ilyen "barátság extrákkaljaim" ilyen szeretet összejáros stb
5/6 anonim 

válasza:

Én is pont erre vágyom egy lánnyal. Asszem egy csónakban evezünk...
6/6 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem az. :) Még várhatnál vele egy-két évet, de ha most találkoznál valakivel, aki a barátod lenne, az se lenne nagy szentségtörés, hidd el... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!