Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik jön be a legjobban, melyik a legvonzóbb "opció"?
1. Tipikus mai lány. Igazán a XXI. században él, a mai divat szerint öltözködik, beszél és viselkedik, a kultúra helyett inkább a divat, pasik érdeklik.
2. Okos, művelt lány, olvasott, igazán képben van, már ami a szellemi dolgokat illeti.
3. Bohém, művész lány. (Ebből adódóan ő is viszonylag művelt, de inkább az alkotásra utazik.)
4. Lázadó. Esetleg rocker, punk, stb... Kicsit talán fura.
Tudom, ez 4 viszonylag sztereotip leírás. Ha a ti ideálotok egyikbe se esik bele, akkor az is jöhet.
Az 1-es. Én nagyon sokra tartom egy lányban az intelligenciát. Főként ezt keresem bennük. Ezt a lányt nagyon tudnám értékelni.
Viszont szeretem a művészlelkeket és a rocker csajokat is. Azt se bánnám,ha a hármat összegyúrnák :D De mindenképp legyen intelligens!
Nem az 1-es!!!!! A 2-es !!!!! Bocsi
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!