Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém ez a lány (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Először csak szórakozott velem, most már szinte minden órán ráteszi a lábát a combomra. Elvette a telefonom és beállította magát rajta háttérnek. Nem engedi, hogy kitöröljem.

2016. máj. 16. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha ennyire érdekel, miért nem tőle kérdezed?
2016. máj. 16. 19:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még nöhet
2016. máj. 16. 20:27
 13/16 devivi válasza:

Hát attól függ, hogy a lánynak mi a természete. Mert ha egy idióta kis p***a akkor szerelmes beléd és így próbál meghódítani. De ha normális lány akkor nem így álna hozzá a dolgokhoz.

14L

2016. máj. 16. 22:16
 14/16 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Hát a leírtak alapján nekem ez nem tűnik valami erős kapcsolatnak. Nálunk általánosba ez menő volt hogy fogadtunk dolgokba. Lehet hogy über durva igazság vagy bátorság-oztak :D amúgy én az első pillanatba elutasítanám azt a lányt aki elveszi a telefonom és szórakozik vele. Nem érdekel mit csinál vele. Még talán arról lehet szó hogy korábban már volt pasija és hamar felszedi a pasikat. Azt hiszi ő a főnök ezért eröltetetten ezt közli is veled.
2016. máj. 17. 05:55
 15/16 anonim válasza:
Nálunk haverkodásból szoktak ilyeneket csinálni..sztem nem szerelmes..
2016. máj. 18. 17:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem szerelmes, csak egy idétlen kiscsaj, aki így szórakozik. A haverjának tekint, akivel hülyül, ennyi. Legalábbis én így gondolnám ezekből, de hát konkrétan ezt csak ő tudhatja...

20/L

Amúgy hány éves ez a lány? Mert tényleg általános iskolás szintűnek tűnik ezek alapján.

2016. máj. 18. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!