Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha a fiúnak tetszem, és akarna is tőlem valamit (kapcsolatot), de már nem próbálkozik, mint eleinte?
Szval van egy velem egy idős srác (17) , és 2 x taliztunk, ő már rég akarta volna a csókot, ami szerintem még korai lenne.
Ezért, hogy ez a "kemény" 2 randi utan nem volt még úgymond csók, már nem is ir nagyon. Meg semmi. Ha én keresem akkor, es akkor is azt mondja h "mert ugy se lenne semmi" ... És ő azt hiszi ezek után , hogy nekem nem kell, meg hogy én nem akarok tőle semmit. Pedig ez nem igaz, mert már most hiányzik :( csak én nem az a fajta vagyok (mint ő) , hogy mindjárt belevágok mindenbe.
Szerintetek hogyan tudnám megbeszélni vele? Tippek jöhetnek , meg tapasztalat is ! Köszönöm :)
Köszönöm! De kérdeztem, hogy megbántottam valamivel,és azt mondta, hogy NEM. Kérdeztem, hogy ma talizunk , és azt mondta h nincs kedve.
Meg 1-2 szavas válaszokat ír. Szoval nem tudom. :( de ilyenkor érzem h nekem ő kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!