Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon gáz lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz lenne ha egy 14 éves lány és egy 11 éves fiú járnának?

Figyelt kérdés

2016. máj. 12. 07:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lehet, minősithetetlen baromságokat mondok.

Stilusod cáfolja, hogy a gondolkodással nállam lenne gond.

Rájöttem fegyvertelennel nem vivok szellemi párbajt.

Bunkóságban meg legyőznél a nagyobb rutinoddal.

Sokan elfelejtitek, hogy voltatok gyerekek. Járás.

Diák szerelem. Ovis szerelem!

Ne vegyétek már olyan véresen komolyan magatokat!

Aki kéretlenül szexet gondol bele, nem a szintjükön értékeli a járást, annál mentálisan igen csak hibádzik valami!

20/L

2016. máj. 12. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:
én nem itélem el
2016. máj. 12. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:

de ő jarasrol beszél, nem hogy osszejarnak, és a kettejük kezet a szájuk elé téve, adnak egymásnak csókot.

istenem, szerintem anyád kerdezd meg,neki tan van annyi esze, hogy ezt megbeszeljetek...

2016. máj. 12. 13:14
 14/16 anonim válasza:
100%
Hat eleg gaz .... 14/l
2016. máj. 12. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
#11 De a kérdésben nem erről van szó amit írsz, hanem, hogy "járás", oda van írva nézd meg :) És ha fogalomzavar van a kérdező fejében azért nem én vagyok a hibás, tegye fel máshogy a kérdést...
2016. máj. 12. 17:42
 16/16 gerkopapa válasza:
Abszolút nem lenne gáz.. távolságot meg kell tartani és mindig abba kell belenézni hogy ki mit akar.. alapvetően ez határozza meg mert ha nem tiltja senki akkor teljesen fölösleges hanyagolni az egészet!
2016. máj. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!