Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez még valamit?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Elérte egy fiú,hogy belészeressek. Sokat barátkoztunk,minden nap beszéltünk,közölte,hogy fontos vagyok neki meg minden. És egyszer csak abbamaradt minden. Nagyon fájt..megtudtam nemrég,hogy egy másik lánnyal kavar aki könnyen kapható velem ellentétben. Látszik,hogy nem tetszik neki és nem úgy viselkedik vele mint velem,csak felhasználja. Én megfogadtam,hogy nem dőlök be neki többet,de még szeretem és majd talán elfelejtem. Csak mindig néz vagyis bámul meg probál beszélni velem stb.2016. máj. 11. 23:13
1/2 anonim 

válasza:

Persze, hogy érez. Csak féltékennyé akar tenni. Legyél könnyebben kapható kicsit, mert ha nagyon olyan vagy akkor taszítani fogod a srácokat magadtól.
2/2 anonim 

válasza:

Egyetértek az elsővel. Próbálj meg nem törődni velük, akkor értelmetlen lesz neki a másik "kapcsolat", mert látja, hogy nem vagy féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!